این جلسه با ارائه گزارش عملکرد آموزشی و مالی موسسه در ۴ ماه نخست سال ۱۳۹۹ و تحلیل وضعیت موجود وگزارش اقدامات حوزه صلاحیت حرفهای پیمانکاران آغاز گردید.
در این جلسه آقای دکتر اولیاء با تاکید بر لزوم توجه و تمایز بین قوتها و ضعفها، بر تبیین و تحلیل فرصتها و تهدیدهای موجود در فضای موسسه، به ضرورت به کارگیری ابتکار جهت استفاده از فرصت ها و مواجهه با تهدیدها اشاره داشتند. ایشان افزودند: استفاده از ابزارهای نظارتی بر اجرای آموزشها در شرکتهای زیر مجموعه صنعت آب و برق با طراحی و به کارگیری رویه ها و ساختارهای جدید متناسب با شرایط روز، تسهیل خواهد شد. برای این منظور، تعیین معیارهای ارزیابی کمی و کیفی از جمله توجه شرکتها به انجام وظائف و تعهدات خود، خوش حسابی در پرداخت هزینه ها و انعکاس وضعیت آن ها به دفتر آموزش وزارت نیرو میتواند به تقویت مکانیسم انگیزشی کمک شایانی نماید.
معاون وزیر نیرو با اشاره به دیدگاه مقام عالی وزارت در خصوص اهمیت توسعه قابلیتها و توانمندسازی منابع انسانی، افزودند: با توجه به پتانسیل و توانمندی موسسه در ارائه آموزش، وزارت نیرو به دنبال تثبیت و تحکیم جایگاه موسسه در بالاترین سطح با بهرهگیری از منابع انسانی خلاق و با انگیزه شاغل در آن میباشد. ایشان همکاری با شرکت های دانش بنیان و دانشگاهها را به عنوان یک راهکار سازگار با سیاست های وزارت نیرو سبب استفاده بهتر از ظرفیت ها و فضاهای در اختیار موسسه و همچنین افزایش درآمد مراکز آموزشی مطرح نمودند.
دکتر اولیاء، ضمن تقدیر از زحمات همکاران در راه اندازی سامانه جامع آموزش، تاکید داشتند شرکت ها با مشاهده امکانات و بستر مطلوب سامانه جامع آموزش، در رفع کامل نیازهای آموزشی خود مشتاق انعقاد قرارداد با موسسه و توسعه تعامل با موسسه خواهند بود.
گفتنی است در این نشست، آقای مهندس درویشی رویکردهای آموزشی وزارت نیرو و پیگیری های مربوط به تدوین پیش نویس قانونهای مورد نیاز در سطح دولت و مجلس را بیان نمودند. همچنین، روسای مجتمع ها از طریق ویدئو کنفرانس در جلسه حاضر بوده و روسای مجتمع های خراسان، اصفهان و آذربایجان و فارس به نمایندگی از مراکز دیدگاه های خود را جهت توسعه و ارتقاء آموزش های تخصصی صنعت آب و برق بیان نمودند.